top of page

Brändi <3 Yritys

Julkaisemme syksyllä 2023 uuden palvelun, nimeltään Brändi <3 Yritys. Palvelu on syntynyt todellisesta tarpeesta, kun olemme huomanneet useiden asiakkaiden kanssa, että yrityksellä olisi tarvetta niin brändivideolle kuin yritysvideolle. Helposti saattaa käydä niin, että nämä kaksi videotyyppiä menevät sekaisin ja lopputuloksena on kompromissi, joka ei palvele parhaalla tavalla kumpaakaan videotyyppiä.


Palvelumme lähtökohta onkin se, että luodaan alusta pitäen kaksi erilaista videota samasta aiheesta.
Tehdään brändille oma video, jonka tarkoituksena on kirkastaa brändin ydinsanomaa ja luoda mielikuvamainonnan keinoin brändille erottuva ja kiinnostava video.

Kun taas yritysvideossa halutaan näyttää työntekijöitä, asiakkaita, omistajia ja yrityksen arkea dokumentaarisella otteella. Yrityksen arvoista, visiosta ja missiosta kertominen sopii hyvin yritysvideolle.


Miksi emme suosittele kompromissia (yhdistelmävideo) näiden kahden välillä? Koska haluamme luoda oman valokeilan niin brändille kuin yritykselle, haluamme luoda videoiden avulla kummastakin mahdollisimman kiinnostavan. Jos mainostetaan vaikka ihnohoitotuotteita niin brändivideolla halutaan korostaa niitä tunteita, joita syntyy laadukkaiden ihonhoitotuotteiden käytöstä. Kun taas yritysvideolla haluaisimme kuulla taustatarinaa, miksi yritys on päätynyt valmistamaan kyseistä tuotetta, ketkä ovat tuotesuunnittelun takana, mitä kosmetiikan alan toimija tekee saavuttaakseen vastuullisuuden, mikä erottaa juuri nämä tuotteet kilpailijoiden vastaavista tuotteista.


Kumpikin video toimii nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja vastaa asiakkaiden erilaisiin kysymyksiin. Kumpikin video toimii myös myynnin edistämisessä - brändivideo tekee brändistä ja tuotteista houkuttelevan ja yritysvideo antaa yritykselle kasvot sitouttaen ja tehden siitä entistä luotettavamman toimijan asiakkaiden silmissä.


Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon, jos haluat kartoittaa sopiiko Brändi <3 Yritys sinun yrityksellesi ja brändillesi. Aino@mattomedia.fi

Comentários


bottom of page