top of page

Hybriditilaisuudet ja Live striimit Sofia Helsingissä

Yhteistyökumppanimme Sofia Helsingin upeat tilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja taipuvat monenlaisen live stream ja hybriditilaisuuden järjestämiseen.

N. 500 metrin päässä toimistoltamme sijaitsee Sofia Helsinki, jossa on mahdollista järjestää niin suuria kuin pieniä striimattuja tilaisuuksia. Sofiassa on useita eri saleja stream tarkoituksiin ja paikkoja live yleisölle on 20 - 250. Tilasta löytyy kaikki oleellinen tapahtumatekniikka aina tunnelmavaloista live äänentoistoon ja tausta screeneihin. Paikka on striimaajan unelma! Meille se on niin puitteiden kuin sijainnin vuoksi ihanteellinen.


Streamia on aina mukavampi ja varmempi tehdä sellaisessa tilassa, jonka striimaajat tuntevat entuudestaan. Meille striimaaminen Sofia Helsingissä on tuttua ja oma stream kalustomme kulkeutuu sinne käden käänteessä. Pystymme nyt tarjoamaan teille huippu laadukkaita live striimejä Helsingin ytimessä, Tuomiokirkkoa vastapäätä. Sofia Helsingin nettisivuilla on esittelyt erilaisista streameihin soveltuvista tiloista hintojen kera. Sofia Helsingistä voi myös tilata erittäin herkulliset tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.


Eli jos teillä on sellainen tilanne, että tarvitsette tapahtumallenne tilat, striimaajat, vaivatta, laadukkaasti ja Helsingin ydinkeskustasta niin meidän kauttamme saatte kaiken tämän nyt avaimet käteen periaatteella.

Meidän kauttamme voi myös tilata tapahtumaan valokuvauksen.


Ota yhteyttä, jos tällainen palvelukokonaisuus on juuri se mitä etsit.
Comentarios


bottom of page