top of page

Brändivideo ja yritysvideo
Brändivideo herättää mielikuvia ja luo mielikuvilla tietynlaisen ensivaikutelman yrityksestä, palvelusta tai tuotteesta. Yritysvideossa sukelletaan syvemmälle yrityksen tarinaan.

Olemme törmänneet viimeisen vuoden aikana useasti tilanteeseen, että yrityksellä olisi tarve molemmille videoille erillisinä. Halutaan herättää mielikuvia ja toisaalta antaa puheenvuoro yrityksen työntekijöille, asiakkaille ja sidosryhmille. Videomarkkinointi on kestävyyslaji ja onnistuakseen se vaatii paljon erilaista materiaalia eri kanaviin. Onnistuneen videomarkkinoinnin takana on myös usein paljon kokeilua siitä, millaiset sisällöt kunkin yrityksen viestinnässä toimivat parhaiten.


Pääsimme toteuttamaan A Grid kasvuyrityskeskukselle kokonaisuutta, joka sisälsi brändivideon sekä yritysvideon. Lopputuloksena syntyi monipuolista materiaalia eri kanaviin: Pitkä versio brändivideosta, pitkä versio yritysvideosta sekä lyhytvideoiden sarja someen ja osaksi natiivimainontaa.


Asiakkaamme luonnehti prosessia, yhteistyötä ja lopputulosta näin:


”Toteutimme Mättö Median kanssa kasvuyrityskeskus A Gridille kaksi erilaista videota syksyn 2023 aikana. Olimme tunnistaneet tarpeen brändivideolle,  joka kuvaisi A Gridiä innovatiivisena sekä monipuolisena startup-yrittäjien kotina ja halusimme hyödyntää brändivideota tulevissa uusasiakaskampanjoissa. Mättö Media ehdotti, että toteuttaisimme brändivideon lisäksi yritysvideon, joka avaisi palvelujamme vielä brändivideota syvemmin. Tämä oli erinomainen idea ja hyödynsimme loppujen lopuksi molempia videoita media- ja natiivimainonnassa. Ytimekkäällä brändivideolla luomme kiinnostuksen palveluumme ja laajemmalla yritysvideolla kerromme testimoniaaleja hyödyntäen tarkemmin palvelujemme sisällöstä. Molemmilla videoilla on selkeät roolit viestinnässämme ja olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Mättö Median kanssa aina käsikirjoitusvaiheesta editointiin ja onnistuneeseen lopputulokseen.”


Katso tästä pitkä versio brändivideosta:


Ja tästä pitkä versio yritysvideosta:


Jos sinulla on tarve brändivideoille ja/tai yritysvideoille niin ota yhteyttä meihin.

0400 829 186
Comments


bottom of page