top of page

Dataan pohjautuvaa videomainontaa

Kaikki, jotka ovat joskus käyttäneet videoita osana myyntikampanjaansa tietävät millaisessa viidakossa liikutaan. Videomainonta on tutkitusti kuvamainontaa tehokkaampaa internetissä. Kun me puhumme dataan pohjautuvasta videomainonnasta niin tarkoitamme videomainoksista kertynyttä informaatiota. Missä kohtaa katsojat lopettivat videon katsomisen? Tehtiinkö testejä ja laitettiin esimerkiksi kolmella erilaisella alkukoukulla videoita mainoksiin? Mikä eri versioista toimi parhaiten? Mitkä videot olivat niitä, joissa oli korkea CTR eli katsojat klikkasivat itsensä myyntisivuille. Se mikä toimii jollakin toisella ei toimi automaattisesti kaikilla. Vaikka tietäisit, että videosisältösi menevät kokonaan uusiksi niin vanhojen videoidesi kampanjoista saadaan arvokasta informaatiota, kun mietitään uusien videoiden käsikirjoituksia.


Videomainonnassa on ollut yleisenä trendinä viime vuosina nopea tempo, välähdyksenomainen leikkaustyyli ja ripeä 15-20 sekunnin kokonaisuus. Tietyissä videoissa tämä toimii hyvin, mutta mitä jos voisitkin saada katselutunteja kuukaudessa yli 800 tuntia? Mitä jos pystyisit luomaan niin kiinnostavaa asiantuntijasisältöä, että yhden videon keskimääräinen katseluaika olisikin 6 minuuttia?


Dataan pohjautuva käsikirjoittaminen vaatii siinä mielessä pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta lähteä testaamaan erilaisia videosisältöjä, että saadaan nämä oleelliset infot kaivettua esiin ja sen pohjalta tuotettua lisää sisältöjä juuri teidän tarpeisiinne perustuen. Tässä tarvitaan myös pitkäjänteistä asiakassuhdetta, jotta pystytään tarkentamaan asteittain sisältöjä.


Me olemme päässeet toteuttamaan asiakkaidemme kanssa juuri tätä, että etsimme voittavaa videosisältöä pitkäjänteisesti. Olemme tuottaneet erilaisia videoita aina 15 sekunnin myyntivideoista puolen tunnin asiantuntijapläjäyksiin ja sitten niitä on testattu eri kanavissa. Kun oikeanlaiset sisällöt on löydetty niin olemme tuottaneet niitä lisää ja tulokset ovat olleet puolin ja toisin erittäin tyydyttäviä!


Mikäli sinä haluat löytää oman videotaajuutesi niin ole yhteydessä Aino@mattomedia.fi tai 0400 829 186 ja keskustellaan lisää toiveistasi videoiden suhteen.
Comments


bottom of page