top of page

Kuinka brändivideo ja yritysvideo voi tuoda ratkaisuja sinulle ja yrityksellesi?

Tämän kirjoituksen taustalla on lukuisia tutkimuksia videomarkkinoinnista vuosilta 2022-2023. Niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin.

Lähdetään liikkeelle kotimaan kamaralta. YouTube-mainonnalla voi työkalun oman mainosdatan mukaan tavoittaa 4,62 miljoonaa suomalaista ja alustalla on n. 3 miljoonaa viikkokäyttäjää Suomessa. Käyttäjät eivät rajaudu nuoriin ja nuoriin aikuisiin vaan heitä löytyy kaikista ikäryhmistä.


Tutkimusten mukaan, jopa 64% ostaa helpommin tuotteen tai palvelun nähtyään siitä ensin videon. Myöskin 91 % videomarkkinoinnin ostajista kertoo verkkosivuliikenteen kasvaneen videoiden avulla ja videon avulla on jopa voitu tuplata verkkosivuilla vietetty aika.


Kaikki teoria myynnistä voidaan kuitenkin tiivistää humaaniin olomuotoon: Ihmiset ostavat ihmisiltä. Brändit, yritykset ja palvelut, jotka raottavat kulissejaan viestimällä itsestään ovat siis etulyöntiasemassa verrattuna kilpailijoihinsa.


Tämä on tarjoamamme ratkaisu Brändi <3 yritys palvelupaketissa. Teemme teille videoita, jotka kertovat teistä. Brändivideo viestii tuotteesta tai palvelusta kiinnostavalla ja raikkaalla tavalla, kun taas yritysvideo sukeltaa suoraan yrityksen kulisseista sisään ja esittelee yrityksen ihmisiä, arvoja, toimintamalleja ja palveluita dokumentaarisella otteella.


Kumpikin video sopii niin yrityksen nettisivuille, somekanaviin kuin maksetun mainonnan kampanjoihin ja herättää kiinnostusta yritystäsi ja tuotteitasi kohtaan.


Kuinka monta Picasson teosta osaat nimetä? Entä Mozartin sävellystä? Ihmiset ovat aina olleet kiinnostuneempia tekijöistä kuin teoksista. Voit käyttää tätä rinnastusta itsestäsi ja yrityksestäsi, vaikka valmistaisit kasvovoidetta, luhtitaloja, start-up yritysten konsultointipalveluita tai pimeässä hohtavia t-paitoja.


Me olemme innoissamme, kun meidän ensimmäinen Brändi <3 yritys palvelukokonaisuus on saatu käyntiin ja pian saamme julkaista lopputuloksia ja asiakkaamme pystyy hyödyntämään omissa mainoskampanjoissaan luomiamme videoita.


Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon jos Brändi <3 yritys kokonaisuus kiinnostaa sinua. Soita 0400 829 186 tai mailaa Aino@mattomedia.fiKirjoituksessa käytetyt lähteet:Comments


bottom of page