top of page

Miksi nostimme hintojamme?

Siksi, että voisimme olla parempi yritys.

Kenelle?

Ennen kaikkea asiakkaillemme ja työntekijöillemme / freelancereillemme.


Meidän kohdalla hintojen nousu tarkoittaa n. 10 % korotusta. Eli saman verran kuin keskimäärin asumisen, elämisen ja ruuan hinta on viime aikoina noussut. Niin ovat yrityksemme kiinteät kulutkin nousseet.


Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua laadukkailla tuotantovälineillä. Tämä tarkoittaa konsulttikielestä käännettynä sitä, että haluamme päivittää kamerakalustoamme, mikrofoneja, yksittäisiä pieniä ja suuria piuhoja, editointivälineitä ja pilvipalveluitamme parhaalle mahdolliselle tasolle. Ja tämä taas tarkoittaa vuositasolla paljon kalliita hankintoja.


Haluamme luoda niin itsellemme kuin palkkaamillemme freelancereille hyvät työolosuhteet, jossa jokaisesta keikasta maksetaan hyvä ja asiallinen korvaus eikä hommaa hoideta rimaa hipoen. Media-alalla burn outit ovat yleisiä ja osasyynä on se, että kun työ on keikkaluontoista ja jos keikoista ei makseta tarpeeksi niin tekijät joutuvat ottamaan enemmän keikkoja kuin jaksavat tehdä. Burn outin torjuminen media-alalla on itseään isompi aihe, mutta media-alan yrityksenä pyrimme tekemään kaikkemme ennaltaehkäistäksemme ihmisten uupumusta töissä. Burn outista meillä on omakohtaista kokemusta viiden vuoden takaa, kun Aino toinen Mättö Median perustajista paloi pahasti loppuun. Lue Ainon tarina tästä linkistä: https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000007879226.html


Tuon oman kokemuksen vuoksi kokonaisvaltainen hyvinvointi ja etenkin työhyvinvointi on noussut Mättö Median omassa tekemisessä keskiöön. Ihminen on meille aina etusijalla, mitä ikinä teemmekin.


Kuva: PETE AARRE-AHTIO / IS


Tavoitteenamme on yrityksenä saavuttaa IKIGAI eli täydellinen syy olemassaololle. Rakastamme sitä mitä teemme, olemme siinä kaiken lisäksi hyviä, monipuolisia, mukautuvia ja kokeneita. Asiakkaillamme on tarve palveluillemme ja X määrä rahaa käytettävissä palveluihimme. Hinnoittelumme on rakennettu siltä pohjalta, että se palvelisi parhaalla tavalla jokaista osapuolta. Emme tarjoa teille sellaista palvelua, jota ette meidän mielestämme tarvitse eli ei turhaa laskuttamista. Myymme vain palveluita, joista on teidän yrityksellenne hyötyä.

Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon, jossa kartoitetaan millaisia mediatuotteita sinun yrityksesi voisi tarvita oman markkinointisi ja myyntisi tueksi. Varaa aika soittamalla 0400 829 186 tai mailaamalla Aino@mattomedia.fi.


תגובות


bottom of page