top of page
DJI_0107 (1).jpg

ELOKUVAT

Olemme tuottaneet pitkiä dokumenttielokuvia sekä VR (Virtual Reality) elokuvia niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin TV-kanaville ja suoratoistopalveluihin. Kysy lisää, jos haluat nähdä elokuviemme täyspitkät versiot niin lähetämme kiinnostuneille linkkejä levityskopioihin. 

IRON GRANDPA3.jpg

Teräsvaari / IRON GRANDPA

Tuotimme ja levitimme maailman vahvimmasta vaarista kertovan dokumenttielokuvan. Elokuvaa on esitetty Suomen lisäksi Kiinassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa.

Katso traileri: https://vimeo.com/199750037

Yhteistuottaja: Isle Art Industries

Jatkoajalla / OVERTIME

Menneisyys seuraa Pasia ja Jussia, kun he opettelevat elämään tavallista elämää. Asunnottomuus, vankilatuomiot ja menetykset varjostavat taustalla. Elokuvan ensiesitys nähtiin YLE TV2:lla.

Katso traileri: https://vimeo.com/295565566

jatkoajatus.JPG
Vuoret5_kuva_Amanda_Lehtolajpg.jpg

Jälkeläiset / The Descendents

Tuusulanjärvellä asuu Sibeliuksen jalanjäljissä kulkeva taiteilijapariskunta, jotka ovat valinneet taiteilijaelämän omakseen. Dokumentissa pääsemme kurkkaamaan omintakeisen taitelijaelämän kulisseihin. 

Katso traileri: https://vimeo.com/219662595

The Passion of Kaija

Ikonisen säveltäjämestarin Kaija Saariahon viimeisimpiin elinvuosiin sijoittuva seurantadokumentti kertoo säveltäjän viimeisen oopperan syntyprosessista. Elokuva on tuotettu yhdessä ranskalaisen Agat Filmsin kanssa ja se tullaan esittämään ARTE tv-kanavalla 2025.

Näyttökuva 2024-3-10 kello 12.15.36.png
bottom of page